.
Jacky Lafon
donderdag 29 december 2022

Jacky Lafon: “Ik wil dat graag nog tonen”

Misschien dan toch een terugkeer naar ‘Familie’?

De voorbije maanden waren bijzonder pittig voor Jacky Lafon. De actrice kreeg te maken met allerlei ongelukkige situaties en raakte een beetje in zak en as. Met de steun van vrienden en familie kwam ze er weer bovenop, maar ook vooral met de steun van de fans.

“Weet je wat mij een enorme boost heeft gegeven? Die viering van 30 jaar ‘Familie’. Dat was het hoogtepunt van het jaar voor mij. Die 5000 man in de Lotte Arena begonnen te roepen en te gillen toen ze mij zagen. Ik ben ervan geschrokken dat Rita nog zo geliefd is”, zegt Jacky in Dag Allemaal.

Jacky had geen enkel idee dat ze nog zo geliefd was bij het publiek en de kijkers van ‘Familie’. Het is tenslotte al eventjes geleden dat Jacky nog te zien was in de reeks. “Oh, wat deed dat deugd. De kijkers zijn mij nog niet vergeten.”

Jacky heeft ‘Familie’ altijd een warm hart toegedragen en zou het nog altijd bijzonder fijn vinden, mocht ze in de reeks kunnen meespelen. Al hoeft dat niet meer fulltime te zijn.

“Af en toe zou wel leuk zijn. En de andere kant van Zatte Rita eens laten zien: nuchtere Rita. Om de mensen te tonen dat een drankprobleem kan worden opgelost. Ik zou misschien eens met de makers moeten babbelen, maar dat durf ik niet. Het zijn ook allemaal andere mensen.”

Bio van Jacky Lafon

Meer Over:

Jacky Lafon Familie