.
Jacky Lafon
maandag 19 februari 2024

Jacky Lafon: “Ik moest geen man meer hebben”

Tot nu

Hoewel Jacky Lafon al heel wat tegenslag heeft gekend in de liefde, gelooft ze ook nog steeds in de liefde. Ze wordt heel snel verliefd en dat zou wel eens goed van pas kunnen komen in ‘Hotel Romantiek’.

“Ware liefde is het mooiste wat er is. Ik heb vaak gezegd dat ik geen man meer moest hebben, dat weet ik. Mijn vorige partners waren vaak erg bezitterig en jaloers. Maar ik zweer het: ik heb nog nooit iemand bedrogen. Nooit! Het is dubbel: die mannen werden, denk ik, aangetrokken door mijn bekendheid. Ze dachten dat ik veel geld had. Elke keer moest ik horen dat ik maar moest betalen, want dat ik genoeg verdiende bij VTM. Helaas was dat niet zo. En dan was het zogezegd om te lachen, maar dat moesten ze toch geen twee keer zeggen! Anderzijds hadden ze het er moeilijk mee dat ik voortdurend werd aangesproken en dat zij slechts 'de vriend van' waren”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

De actrice wil liefst zoveel mogelijk foute mannen vermijden want ze is het beu om gekwetst te worden.

“Als ik nu vlinders voor iemand voel, wil ik eerst vooral veel praten, eens samen gaan eten. En dan een weekendje weg. En als we een discussie hebben - het kan niet altijd rozengeur en maneschijn zijn - moeten we dat kunnen uitpraten. Ik heb dat nog nooit kunnen doen met iemand.”