.
Jacky Lafon
donderdag 15 februari 2024

Jacky Lafon: “Ik kon hem dat niet aandoen”

Ze was nog te jong

Jacky Lafon heeft nog niet veel geluk gekend in de liefde. Ze lijkt steeds op de verkeerde mannen te vallen of de verkeerde mannen aan te trekken.

Eerst was ze samen met Nest Adriaensen van De Strangers en die twee hadden een mooie tijd samen. Hij wilde zelfs met haar naar Spanje verhuizen. Iets wat Jacky niet zag zitten.

“Onze dochter Nathalie was ook nog te klein: met haar het land verlaten, dat kon ik Nest niet aandoen. Bovendien waren de kinderen van die man faliekant tegen onze relatie. Zij hebben ons de duvel aangedaan omdat ze dachten dat ik achter zijn geld aan zat. Ik ben één keer bij hem thuis geweest en toen wij gingen eten, dekte zijn dochter de tafel niet mee voor mij en Nathalie. 'Jij bent hier niet welkom en zal dat nooit zijn', zei ze tegen mij. De situatie was niet langer houdbaar en dus hebben wij helaas beslist om uit elkaar te gaan”, zegt Jacky in Dag Allemaal.

Maar met de relaties nadien liep het minder goed. Heel wat van hen waren leugenaars en deden zich mooier voor dan ze waren.

“Liegen en bedriegen, wat ik afschuwelijk vind, dat was het enige wat ze deden. Ik ben één keer hertrouwd. Hoewel het begon als een sprookje in de slaapkamer van Sissi in Wenen, was dat jammer genoeg één grote vergissing. Godzijdank was dat huwelijk niet rechtsgeldig, omdat ik mijn adres nooit heb laten veranderen. Uit respect voor zijn familie wil ik hier niet verder op ingaan, maar die relatie eindigde in een nachtmerrie. Daarna heb ik nooit meer met een man samengewoond.'”

Bio van Jacky Lafon

Meer Over:

Jacky Lafon