.
Jacky Lafon in Familie
zondag 31 juli 2022

Jacky Lafon: “Ik heb hen nooit meer gehoord”

"Je bent altijd welkom"

Door een toxische relatie leek het wel even alsof Jacky Lafon haar geloof in de liefde was verloren. Maar ondertussen heeft ze de breuk wat kunnen verwerken en is een nieuwe man terug welkom in haar leven.

“Ik ben nu al wat jaren alleen en omdat ik het toch rustiger aan ga doen, zou het wel tof zijn omdat met twee te beleven. Het met niet de prins op het witte paard zijn, een facteur op een velo mag ook. Als het maar een liefdevolle man is die mij neemt zoals ik ben, met mijn goede en slechte kanten”, lacht Jacky in Dag Allemaal.

Maar ondertussen kan Jacky zich ten volle concentreren op de prachtige zomer en een prachtig najaar dat er zit aan te komen. Zo zal ze te zien zijn in de ’30 jaar Familie’ show in de Lotto Arena, in september.

“Ik ben zo dankbaar dat ik daar bij mag zijn. Ik wist niet dat Rita nog altijd zo populair is. Ze hebben mij toen ook beloofd, toen ik zeven jaar geleden een rustpauze wou nemen, dat de deur altijd open zou blijven staan? De laatste woorden waren letterlijk: ‘Je bent altijd welkom’.”

Na een paar maanden liet Jacky al weten dat ze graag wou terugkomen, maar daar is nooit reactie op gekomen. “Ook nu weer, met de begrafenis van Peter en Marie-Rose: ik vond het zo erg dat Rita daar niet bij mocht zijn. Dat heeft mij echt heel veel zeer gedaan.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jacky Lafon

Meer Over:

Jacky Lafon