.
Jacky Lafon en Jef De Smedt in Familie
vrijdag 4 november 2022

Jacky Lafon: “Hoog tijd om dat te doen”

Ze wil nog volop genieten

Verliefd worden op latere leeftijd, het kan nog altijd ontzettend mooi zijn. Kijk maar naar een programma als ‘Hotel Romantiek’. En ook Jacky Lafon wil nog altijd graag een nieuwe liefde ontmoeten met wie ze haar leven kan delen.

“Een programma zoals ‘Wie wordt de man van Wendy’ zou niks voor mij zijn. Maar ik zou wel deelnemen aan ‘Hotel Romantiek’. Voor mij is de binnenkant veel belangrijker dan iemands uiterlijk. Alhoewel. Van een schone tafel alleen kan je niet eten. Maar van een lelijke ook niet”, schatert Jacky in Primo.

Maar ‘Hotel Romantiek’, dat is toch een programma die hoog op het lijstje staan van de actrice. Al is het maar om zelf naar te kijken.

“Je bent heel veel samen en dat is veel gezellig. En je beleeft ook leuke dingen die je thuis nooit zou doen. Tussen gelijkgestemde zielen is het vast makkelijker om je hart open te stellen. En als je er geen partner leert kennen? Dan hou je er misschien een toffe vriendschap aan over.”

Maar zolang Jacky vrijgezel is, wil ze nog volop van het leven genieten. Reizen, uit eten gaan, laat het voor Jacky allemaal maar komen. “Het leven is een feest, maar de slingers moet je zelf ophangen’, luidt een gezegd. Wel, het is hoog tijd om dat te doen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jacky Lafon

Meer Over:

Jacky Lafon