.
Jacky Lafon
woensdag 14 september 2022

Jacky Lafon: “Het wordt een race tegen de klok”

Ze weet nog niet wat ze moet doen

Hoewel Jacky Lafon deze zomer erg genoten heeft van haar shows en het vele applaus van het publiek was het ook een zomer vol pech voor de actrice en zangeres. Ze liep voor de 2de keer een besmetting van covid op en ze werd gestoken door een daas in haar gezicht.

“Een dazenbeet kan fataal aflopen, zei mijn dokter. Mijn gezicht was twee keer zo dik als normaal. Ik kreeg mijn ogen niet meer open en mijn lippen niet meer op elkaar”, blikt Jacky terug in Primo.

Jacky was helemaal in paniek, maar gelukkig kreeg ze meteen twee inspuitingen en moest pillen slikken. Eerlijk waar, ik kwam van de regen in de drup terecht. Het enige wat mij rechthield was mijn geloof en de vriendschap van mijn collega’s David Vandyck, Wendy Van Wanten en Jan Wuytens.”

Maar ondanks de vele miserie heeft Jacky nog veel meer moois om naar uit te kijken, zoals het ’30 jaar Familie Feest’.

“Het wordt nog een race tegen de klok om dan weer de oude te zijn. Er zijn op zaterdag 17 september maar liefst 3 voorstellingen. Maar ik weet nog niet goed wat Rita precies moet doen. Het enige dat vaststaat is dat ik een verrassingsliedje moet zingen voor de bomma.”