.
Jacky Lafon in Familie
zaterdag 10 december 2022

Jacky Lafon getroffen door corona: “Dat kon niet meer”

Tot tweemaal toe

Hoewel het al een tijdje geleden is dat Jacky Lafon uit ‘Familie’ verdween, zijn de kijkers haar nog lang niet vergeten. Het personage van Jacky is nog altijd bijzonder populair en dat werd nog maar eens zichtbaar duidelijk tijdens het grote ’30 jaar Familie feest’.

En zoveel erkenning van het publiek, dat heeft Jacky overduidelijk deugd gedaan. Ze bruist van de energie om er vanaf februari tegen aan te gaan in haar eigen variéteshow ‘Zo Dankbaar’. Lafon straalt en alle problemen van het voorbije jaar lijken in één klap te zijn verdwenen.

Na de zomer kreeg Jacky te maken met angstaanvallen en ging ze zelfs in therapie voor die aanvallen. Het gaat nu al een pak beter, maar nog steeds volgt Jacky yoga en relaxatietherapie om beter te kunnen ontspannen.

Bovendien werd ze ook twee keer getroffen door covid. “Een keer in juni en een keer in juli. De eerste keer bleef de ziekte beperkt tot hoofdpijn en spierpijn. Maar de tweede keer zat het op mijn luchtwegen”, vertelt Jacky aan Dag Allemaal.

Dat Jacky een grote schrik heeft voor het virus, dat is geen geheim. Ze verloor zelf haar zus aan corona en wou niet hetzelfde lot ondergaan. “Maar ik kon door corona geen Piaf meer zingen. De mensen hoorden dat in de zaal afgelopen zomer, dus heb ik dat liedje maar laten schrappen.”

Bio van Jacky Lafon

Meer Over:

Jacky Lafon Familie