.
Jacky Lafon
donderdag 20 mei 2021

Jacky Lafon deze zomer toch in Het Witte Paard

Coronamaatregelen maken toch iets mogelijk.

Voor Jacky Lafon was het geen leuk jaar. Vorige zomer zag zij haar jubileumshow naar aanleiding van 55 jaar carrière in het water vallen. Corona was spelbreker en dat is dit jaar niet anders. De mensen van Het Witte Paard in Blankenberge hebben een tijdje geleden beslist om de show naar volgend jaar te verplaatsen.

Het zag er dus naar uit dat Jacky Lafon ook deze zomer niet op het podium zou staan, maar de actrice en zangeres heeft goed nieuws. “We gaan deze zomer toch 21 zomershows in Het Witte Paard doen. Niet de oorspronkelijk voorziene shows, maar ik ben er toch bij en dat vanaf begin augustus tot een stuk in september”, vertelde Jacky Lafon woensdag in ‘De Cooke & Verhulst Show’ op Play4.

Over de volledige samenstelling van de show volgt snel meer info. Vlaanderens grootste diva Jacky Lafon kan al niet meer wachten om haar publiek te entertainen. De show zal aangevuld worden met enkele zangers en zangeressen, live muziek, een 4-koppig showballet én een internationale act.

De shows vinden op vrijdag en zaterdag om 20.30u plaats, op zondag start de show telkens om 14.30u. Meer info volgt heel binnenkort.