.
Jacky Lafon in Familie
zaterdag 17 september 2022

Jacky Lafon: “Dat was de mooiste dag van mijn leven”

Het was een mooie zomer

Op zaterdag 17 september is het zover. Dan is er het grote ’30 jaar Familie Feest’ in de Antwerpse Lotto Arena. Wie daar ook aanwezig zal zijn is Jacky Lafon die vroeger de rol van (zatte) Rita Van den Bossche mocht spelen.

Afgelopen zomer heeft Jacky er een prachtige zomer opzitten. Ze vierde met 2 jaar vertraging 55 jaar carrière met haar variétéshow ‘Jubilee aan zee’ in Het Witte Paard in Blankenberge.

“Op 12 juli werd ik gevierd in Het Witte Paard. Het was één van de mooiste dagen van mijn leven. Echt fantastisch. Ik werd opgehaald met een echte koets van Sissi. Een complete verrassing. Een dag om nooit meer te vergeten. Ik voelde mij de Queen van Engeland”, glundert ze nog altijd na in Primo.

En ondanks de mooie dag en de vele mooie shows afgelopen zomer, was het voor Lafon ook niet altijd evident om vrolijk op het podium te staan.

“Ik heb corona gehad, de tweede keer al, en heb nog altijd last van een infectie op mijn luchtwegen. Ik ben nog steeds vaak moe en heb soms zuurstoftekort. Dat ik blijven werken ben, zal mijn genezingsproces niet geholpen hebben.”