.
Jaap Reesema
vrijdag 15 maart 2024

Jaap Reesema: “Ik zie niet wat anderen zien” 

Hij heeft het soms nog lastig 

Wat Jaap Reesema als prestatie heeft neergezet voor Men’s Health is bewonderenswaardig te noemen. Jaap was niet meteen de magerste, maar ging volop trainen en op zijn voeding letten en stond in februari op de cover van Men’s Health.

Jaap ziet er nu fantastisch uit, maar zijn lichaamsbeeld moet hij nog altijd een beetje bijstellen. En dat vindt hij heel moeilijk.

“Als ik een bepaalde trui aan heb, dan heb ik soms nog het gevoel dat ik de hele dag een onderkin heb, want de kraag drukt tegen mijn keel. Ik voel mijn vel altijd”, zegt hij in het magazine.

Dat stoort Jaap enorm, maar gelukkig ziet hij in de spiegel wel dat hij slank is. Hij vindt het allemaal behoorlijk gek.

“Als ik naar mezelf kijk, zie ik niet wat ik op een foto zie of wat anderen zien. Ik zie heel erg mijn buik. De blokjes zie ik ook hoor. Niet meter zoals met de shoot, dat was extreem na een paar dagen droogtrainen. In de spiegel zie ik het nog wel. Wat ik nu heb, vind ik mooi. Ik kijk er met plezier naar. Maar ik zie ook vel. Ik denk – nee ik weet wel zeker – dat ik mezelf niet reëel zie. Dat zal ook nog even duren. Nu moet ik weer wat meer eten, dat vind ik wel lastig. Ook qua hoeveelheid die het in beslag neemt.”

Bio van Jaap Reesema

Meer Over:

Jaap Reesema