.
Jaap Reesema
donderdag 21 maart 2024

Jaap Reesema: “Er is elke dag wel een excuus” 

Het is een kwestie van volhouden 

Het mag gezegd zijn: Jaap Reesema ziet er ontzettend goed uit. Hij verloor heel wat kilo’s en heeft nu een sixpack en dat allemaal voor zijn fotoshoot bij Men’s health. De zanger voelt zich fysiek ook beter en dat niet alleen.

“Ik voel me overal echt wel veel beter. Tijdens het traject zat ik laag in mijn energie. Het was zwaar. Ik begon ook in de zomer die vol optredens en gezelligheid zat. Uiteindelijk ben ik zelfs op vakantie begonnen. Er is elke dag wel een excuus”, zegt hij in Men’s Health.

Mentaal had het iets minder invloed op Reesema. En ook zijn trainer zegt dat hij er heel makkelijk doorheen is gefietst.

“Ik heb nooit gecheat, geen druppel of hapje. Dus mentaal ging het goed, ondanks dat ik druk was en het veel was. En ja, die donkere avonden waarop het regent en je eigenlijk met een serie je bed in wilt, maar toch naar de gym moet, zijn verre van ideaal. Al is het dan ook gewoon goed als je eenmaal in de gym staat. Wat ik verschrikkelijk vind, is trainen met haast. Als ik de tijd heb, ga ik fluitend door mijn training heen. Maar heb ik te weinig tijd, pfff…”

Bio van Jaap Reesema

Meer Over:

Jaap Reesema