.
Jaap Reesema in Liefde Voor Muziek 2023
zondag 7 mei 2023

Jaap Reesema: “Dan zou het inderdaad snel gaan” 

Hij is blij voor de dj 

De fans van Regi Penxten hadden niet verwacht dat de dj zijn nieuwe partner Kristel zo snel ten huwelijk ging vragen. Goede vriend Jaap Reesema had wel een huwelijksaanzoek verwacht, alleen niet zo snel.

“Mocht Regi nu opnieuw papa worden, dan zou ik wel vinden dat het allemaal wat te snel ging. Maar nu… ik denk altijd: als het goed voelt, en je vindt het mooi, dan moet je het doen. Het leven is al zo kort”, reageert Jaap in Story.

Jaap heeft er alvast een goed oog in dat het goed zit tussen Kristel en Regi en dat het niet zo vlug zal fout lopen tussen de twee.

“Kristel is zo’n positieve en energieke dame, die Regi heel goed begrijpt en hem vrij laat in wat hij doet. Regi heeft zo’n bijzondere job en krijgt al zo lang zoveel aandacht. Als je daar, zoals Kristel, goed mee kan omgaan, heb je volgens mij een goede match.”

De zanger ziet dat zijn vriend straalt en erg gelukkig is. Hij ziet vooral een heel erg verliefde man. “Dat zie je in zijn ogen. Regi is heel zorgzaam. Hij neemt zijn geliefde graag mee naar mooie plekken om het leven te vieren. Kristel zal niets tekort komen.”