.
News Image

Jaap Reesema brengt nummer uit met Pommelien van #LikeMe

‘Nu Wij Niet Meer Praten’


Jaap Reesema ken je hoogstwaarschijnlijk als ‘Jake Reese’. Maar het is vooral zijn zoete en tegelijk rauwe stemgeluid dat je zal herkennen, want de Nederlander neemt de vocals voor z’n rekening in veel van Regi’s hits. Eerder dit jaar scoorde hij samen met Regi en OT de grootste Vlaamse hit aller tijden met ‘Kom Wat Dichterbij’. Goed voor platinum én de Radio 2 Zomerhit 2020. Nù komt Jaap voor het eerst met een eigen single. ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ is een gevoelig duet met de Vlaamse actrice en zangeres Pommelien Thijs, die de hoofdrol vertolkt in de populaire serie #LikeMe.

Zijn eerste eigen single moest meteen een knallerhit werden en dat is het óók. ‘Nu wij niet meer praten’ klinkt als een epische popballade waar twee prachtige stemmen samen vloeien. Want voor deze single werkt Jaap samen met een nieuwe muziekparel uit Vlaanderen: Pommelien Thijs.

Pommelien (19) is geen onbekende voor Vlaamse fans . Ze speelt ‘Caro’ in de populaire Ketnetreeks #LikeMe. Naast acteren, gaat ze nu ook voluit voor een zangcarrière. Samen met Jaap zingt ze een intieme, melodieuze popsong. Het werd een perfecte blend tussen Vlaanderen & Nederland, meerstemmigheid & emotie.

Jaap: “In Nederland word ik vooral gezien als ‘die zanger die ooit X-Factor won’ en van mijn vrouw. (Jaap is getrouwd met Kim Kötter, ex-miss Nederland en bekende presentatrice, nvdr) In België kennen ze mij van mijn muziek met Regi, zeker sinds ‘Liefde Voor Muziek'. En hopelijk binnenkort dus ook van mijn eigen muziek. Ik ga in het Nederlands zingen en schrijven, want in mijn moedertaal kan ik mijn gevoelens het best overbrengen op mijn publiek. Het worden geen dance-platen, maar eerder gevoelige ballads.”

Bio van Jake Reese en Pommelien Thijs