.
Jaak Van Assche in Familie - aflevering 6987
maandag 28 november 2022

Jaak Van Assche stelt sterven uit

“Ik ga liever niet aan de zijkant zitten”

Jaak Van Assche heeft naast het acteren nog een andere kunst onder de knie namelijk waardig oud worden. Ondanks het feit dat hij inmiddels 82 jaar geworden is, schittert hij nog als acteur op het toneel en in tv reeksen zoals ‘Familie’.

“Ik heb nog altijd honger, dat gaat niet weg. Ik zou niet weten wat ik anders moet doen”, bekent Jaak aan Het Nieuwsblad. Binnenkort is hij ook te zien in de filmversie van ‘De zonen van Van As. De serie is inmiddels begraven.

Volledig stoppen staat dus nog niet op het programma voor Jaak. “Mentaal ben ik nog altijd 25 jaar. Weliswaar met heel veel ervaring. Ik denk niet aan stoppen tenzij mijn lichaam niet meer mee wil”, aldus Jaak Van Assche aan Het Nieuwsblad.

Ook sterven schrikt hem niet af. “Ik stel het gewoon uit, blijf koppig ademen en eet en drink op zijn tijd”, verklapt Jaak.

De film van ‘De Zonen van Van As” zal dus nog een waardig afscheid worden van de serie nadat VTM er vorig jaar de stekker uit trok. Er waren nochtans al een paar afleveringen van het 6e seizoen geschreven.

Bio van Jaak Van Assche

Meer Over:

Jaak Van Assche