.
Jaak Van Assche
donderdag 13 juli 2023

Jaak Van Assche: “Het zal een grote verrassing worden”

Hij heeft er alvast zin in!

Onlangs werden de namen genoemd van de personen die tijdens het derde seizoen van ‘James de Musical’ vereerd zullen worden met hun eigen musical. Daarbij sprong één naam opvallend in het oog. Zo zal de voltallige cast van ‘F.C. De Kampioenen’ centraal staan in een van de afleveringen. Acteur Jaak Van Assche, alias Fernand Costermans heeft alvast zin in de opnamen.

“Ik was verrast dat ze aan ‘de Kampioenen” gedacht hebben, zegt de acteur opgetogen in Dag Allemaal. “We doen in ieder geval allemaal mee. Het is lang geleden dat we elkaar nog gezien hebben in groep, al heb ik met enkele acteurs wel wat meer contact omdat we vaak uitgenodigd worden op allerlei evenementen en meet & greets”, vervolgt hij. “En Loes Van den Heuvel zag ik natuurlijk de jongste maanden veel op de set van ‘Familie’.”

We hebben er een traditie van gemaakt om minstens om de twee jaar af te spreken met de hele groep, en dat blijft gerespecteerd. Iedereen gaat telkens in op die uitnodiging.

Jaak kijkt nu al vol spanning uit naar de opnamen van de ‘Kampioenen’-musical in NTGent: “Ik weet totaal niet wat er gaat gebeuren, we hebben nog geen scenario of richtlijnen gekregen”, aldus Jaak. “Het zal een grote verrassing worden, denk ik, zowel voor de kijker als voor onszelf.”

Bio van Jaak Van Assche