.
Isabel en Ivor
dinsdag 30 augustus 2022

Ivor uit B&B zoekt lief: “Ik moet de keuze nog maken”

Waar gaat hij binnenkort wonen?

‘B&B zoekt lief’-kandidaat Isabel blikt met een tevreden gevoel terug op haar deelname en avontuur tijdens het programma. Zij leerde Ivor kennen en de vonk tussen de twee is heel snel overgeslaan. Zij werken nu volop aan hun relatie.

Voor Isabel is het even wennen om iemand rond haar te hebben in de B&B. Maar ze krijgt ook veel hulp van Ivor, die Isabel graag bijstaat in de B&B.

“Als je alleen bent, hoef je met niemand rekening te houden. Dus natuurlijk is het een grote aanpassing om plots iemand rond mij te hebben. Je hebt een ritme en bepaalde manier van werken, en nu komt er iemand bij met eigen behoeftes”, legt ze uit in Dag Alemaal.

Maar Ivor heeft uiteraard ook een positief effect op Isabel. Hij zorgt ervoor dat de B&B-uitbaatster op tijd en stond wat tijd neemt voor zichzelf.

Maar er zijn ook dagen dat Isabel het zonder Ivor zal moeten stellen. Want hij keert eind deze maand terug naar België. “Sinds begin dit jaar zijn er nogal wat veranderingen hier gaande op het domein. We moeten kijken hoe alles past in mijn leven en of ik het gedeelte dat ik nog in België heb achter mij zou laten. En daar heeft mijn dochter ook nog iets over te zeggen. Maar ik ben er zeker van, als ik vertrek, dat iedereen daar vrede mee zal hebben.”

Download onze app voor Android of iOS