.
Ivo Pauwels
zaterdag 2 september 2023

Ivo Pauwels: “Ik voel me heel erg rijk” 

Hij blijft doorgaan 

Het succes van ‘Nonkel Jef’ is nog altijd groot. Hij moet niet onderdoen voor ‘FC De Kampioenen’ of ‘De Kotmadam’, ook zijn programma is al tientallen keren herhaald en wordt nog altijd goed bekeken. Dat doet acteur Ivo Pauwels veel plezier.

Regelmatig komt ook de vraag of er nog nieuwe afleveringen zullen gemaakt worden. Maar dan moet Ivo de mensen teleurstellen.

“Dan zeg ik: ‘Maar madam, alstublieft, tachtig procent van de cast is dood.’ Maar het is wel plezant dat ze het vragen. En wat heel tof is, is dat door de heruitzendingen op VTM Gold veel jonge mensen de serie ontdekken. Dat doet me plezier”, glimlacht hij in Dag Allemaal.

Ivo maakt nog altijd gebruik van zijn typetje ‘Nonkel Jef’. Hij speelt ook shows als Nonkel Jef waarin hij sketches speelt samen met zijn vrouw. In de show zingt Patrick Onzia enkele liedjes.

“Eigenlijk heb ik nu pas de juiste leeftijd om hem te spelen. Zolang ik kan, blijf ik ermee doorgaan. Ik doe ook actes de présence als Nonkel Jef. Ik voel me rijk, als ik zie dat mensen vanaf hun 75 aftakelen en sukkelen. Ik ben nog altijd bezig. M’n zwarte doos, m’n geheugen blijft goed functioneren.”

Bio van Ivo Pauwels

Meer Over:

Ivo Pauwels Nonkel Jef