.
Isabelle Olivier en Matthieu Angel uit Blind Getrouwd
zondag 24 september 2023

Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’: “Dat is zo cruciaal”

Ze vindt dat belangrijk

Het is gebeurd, alle koppels zijn aan het experiment van ‘Blind Getrouwd’ gestart. Voor Isabelle en Matthieu was het alvast een flitsende start. En dat tot grote opluchting van Isabelle. Haar relaties waren nooit een groot succes.

“Mijn laatste serieuze relatie duurde vier jaar en werd drie jaar geleden beëindigd. We vormende al een koppel van toen ik zeventien was. We hadden zelfs samen een huis gekocht. Maar toch is het fout gelopen”, klinkt het in Tv Familie.

Uit die relatie heeft Isabelle vooral geleerd dat communicatie heel erg belangrijk is binnen een relatie en dat ook Isabelle dat erg belangrijk vindt.

Matthieu en Isabelle hebben in elk geval veel gemeenschappelijke eigenschappen en interesses wat een goeie basis kan zijn voor hun relatie.

“We zijn allebei sociaal en spreken graag af met vrienden. Daar halen we allebei veel positieve energie uit. Vrijheid en je eigen ding kunnen doen, dat is zo cruciaal om een gezonde relatie te hebben. Maar het is natuurlijk ook belangrijk dat je je met je partner kan amuseren.”