.
Isabelle Olivier
vrijdag 27 oktober 2023

Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’: “Daar moet je serieus aan wennen”

Het was even zoeken

Terwijl Isabelle Olivier en Matthieu Angel op het eerste zicht een match made in heaven bleken te zijn, ziet het er naar uit dat de twee vooral goede vrienden zullen blijven. Ze hebben tijdens ‘Blind Getrouwd’ al heel wat afgelachen, maar daar blijft het ook bij.

Toch voelt het voor Isabelle niet aan alsof ze op de rem moet gaan staan wat betreft knuffels en aanrakingen. Maar een juiste timing doet ook veel.

“Ik weet wel dat ik m'n momenten misschien wat beter moet kiezen. En voor hem is het ook wel duidelijk dat ik die affectie nodig heb, en dat hij dus z'n best moet doen om af en toe eens iets terug te doen”, zegt Isabelle in Dag Allemaal.

Van de ene dag op de andere getrouwd met een wildvreemde, van de ene dag op de andere ook moeten samenwonen met een wildvreemde, het is duidelijk dat het niet te onderschatten valt.

“De druk van onze jobs is erbij gekomen, de 'sleur' van het dagelijks leven, vanuit het niets moeten we plots continu samenwonen... Daar moet iedereen aan wennen, geloof me.”