.
Isabelle Adam
zondag 18 juni 2023

Isabelle Adam: “Er rolden tranen over zijn wangen”

Dromen mag

De zomervakantie loert achter de hoek en heel wat studenten zijn al volop aan het aftellen. Ook Storm, de zoon van Isabelle Adam, die nu in het eerste middelbaar zit.

“In het begin was het wel wennen, van een kleine naar een grote school. De leerstof is ook een pak zwaarder. Maar ondertussen heeft hij zijn draai gevonden. Af en toe moet ik wel achter zijn veren zitten, maar hij doet zijn best”, lacht Isabelle in Story.

De zangeres is erg trots op haar zoon en ze omschrijft hem als een heel toffe, maar ook gevoelige kerel. Iets wat ze toch van haar heeft.

“Maar gelukkig is het een afgezwakte versie. Hij is lief, maar ook krachtig en weerbaar. En wat een doorzettingsvermogen heeft hij! Hij speelt voetbal en wil later prof worden bij Antwerp. Toen Toby Alderweireld onlangs de winnende goal scoorde en zijn ploeg kampioen maakte, rolden er bij Storm ook traantjes over zijn wangen. Dat had ik vroeger ook toen ik naar een optreden van Sandra Kim ging kijken. Dromen is gelukkig niet verkeerd, hé.”