.
News Image

Isabelle A boos na ‘chocoladegrap’

“Ze mogen bij VTM de factuur nog verwachten”.


Het moest vorige week woensdag een hoogdag worden voor Isabelle A. De zangeres stelde in de namiddag haar eigen praline voor bij de fabrikant in Schepdaal. Nadien mocht zij naar VTM voor opnames van “Wat een dag”, het ondertussen veelbesproken programma van Davy Parmentier. Isabelle hoopte er in geuren en kleuren te kunnen vertellen over haar pralines en de nieuwe single, maar kreegmaar liefst 20 liter chocolade over zich heen.



De zangeres kon er op dat moment mee lachen, maar je kan als artiest ook niet anders. Het programma mag dan wel in de vooravond worden opgenomen, er zit publiek bij in de studio en dus probeerde Isabelle A haar glimlach te behouden. Maar binnenin was zij boos én teleurgesteld. De zangeres had niets tegen het feit dat zij chocolade over zich heen kreeg, maar dat had zij liefst van al op voorhand willen weten. De zangeres had een prachtig kleedje aan en had net nieuwe extensions laten plaatsen. Toen de zangeres in het lege bad plaats nam, voelde zij nattigheid. Alleen had zij nooit verwacht dat zij effectief liters chocolade over zich heen zou krijgen. Julie Van den Steen en Niels Destadsbader hadden de bedenkelijke eer om de lekkernij over het hoofd van Isabelle A te gieten. Liefst van al had de zangeres presentator Davy Parmentier bij in bad getrokken, maar die stond op een meer dan veilige afstand.



Ook bij de platenfirma van Isabelle A zijn ze teleurgesteld over wat er is gebeurd. Mocht Isabelle op de hoogte zijn geweest, ze had wellicht niet neen gezegd. Alleen had zij zich beter kunnen voorbereiden. Zij had bijvoorbeeld andere kledij kunnen aantrekken. Nu had Isabelle een prachtige outfit aan, één die zij liefst van al nadien nog had gedragen. Wellicht zal de chocolade niet meer de jurk te krijgen zijn en ook haar extensions zijn eraan.



In Dag Allemaal lezen we deze week dat VTM beweert dat de stunt met Isabelle en haar management besproken was, maar dat klopt niet. Niemand uit de entourage van Isabelle A was op de hoogte van wat er ging gebeuren. Trouwens, wel dat Isabelle na de opname van ‘Wat een dag’ nog een afspraak had? Die had gegarandeerd niet kunnen doorgaan. De ‘grap’ van Davy Parmentier kost trouwens een pak geld: Isabelle A heeft het over 700 euro aan extensions en een jurk – die trouwens niet meer te koop is – die zij duur betaald heeft. De zangeres zal de rekening naar VTM doorsturen.


Bio van Isabelle A

Meer Over:

Isabelle A

Bio van Davy Parmentier