.
Isabel uit B&B Zoekt Lief
donderdag 25 augustus 2022

Isabel uit B&B zoekt lief: “Hij heeft als enige reden tot klagen”

Ze was niet altijd zo lief

De fans van reality en programma’s waarin op zoek wordt gegaan naar de liefde kwamen deze zomer heel erg aan hun trekken met ‘B&B zoekt lief’. Veel liefde, maar ook een klein beetje drama. Zo werd deelneemster Isabel afgeschilderd als een slavendrijver en was afvaller Tom niet te spreken over de manier waarop hij is behandeld.

“Voor mij is het soms wel confronterend om mezelf zo bezig te zien op tv als ik zo aan het commanderen ben. Mijn mimiek zegt ook genoeg, ik kan niet liegen. Maar Maurice is toch van de eerste tot de laatste dag gebleven. Als het zo erg was, hadden ze alle vier snel hun biezen gepakt”, lacht Isabel in Dag Allemaal.

Er is volgens Isabel maar één iemand die wel degelijk redenen had tot klagen en dat is Philip. Want tegen hem was Isabel niet altijd even zachtjes.

“Tja, als iemand recht van spreken had, dan was het Philip wel. Het is waar dat ik tegen hem niet altijd heel zachtjes was. Ik laat het aan de kijkers en degene die me kennen om tussen de regels door te lezen”, besluit Isabel.

Download onze app voor Android of iOS