.
Isabel uit B&B Zoekt Lief
zondag 4 september 2022

Isabel uit B&B zoekt lief: “Dat hebben we te danken aan corona”

Ze moet 24/7 werken

In ‘B&B zoekt lief’ maakten we deze zomer kennis met Isabel Van Ootegem. Deze hardwerkende vrijgezel had al 4 jaar geen partner meer gehad en had al verschillende B&B’s uitgebaat van België tot Spanje, tot nu in Frankrijk.

De keuze voor Frankrijk was niet evident, maar wel teken van een nieuwe start. “Het was tijd voor een ander hoofdstuk in mijn leven, na de scheiding van mijn ex. Eerst ben ik met mijn vriendin in Spanje een B&B begonnen, maar na een jaar hield ik het voor bekeken. Ik wilde niet in Spanje blijven, maar ook niet terugkeren naar België”, doet Isabel haar verhaal in Story.

Het is dankzij Nederlandse vrienden dat Isabel op het kasteeldomein in Frankrijk botste. Daar werd een nieuwe beheerder gezocht en dat leek voor de uitbaatster de ideale kans.

“We wonen hier dan wel ver van de bewoonde wereld, maar dankzij de coronacrisis hebben ze ons dorp ontdekt. Ze kwamen hier meestal voor een verlengd weekend. Ik heb in die periode niet minder moeten werken, integendeel.”

En ook dankzij het programma hebben de mensen de weg naar de B&B gevonden. Dat betekent dat Isabel 7 dagen op 7 en vierentwintig uur op vierentwintig moet werken. “Mijn dag is altijd goed gevuld. Ik begin om 9 uur in het kasteel met poetsen, de gasten ontvangen, problemen op te lossen, administratieve taken ,etc.”

Download onze app voor Android of iOS