.
Isabel uit B&B Zoekt Lief
zaterdag 20 augustus 2022

Isabel en Ivor uit 'B&b zoekt lief': “Neem het maar met een korrel zout”

Hij was niet mals met zijn uitspraken

Het zit duidelijk goed tussen ‘B&B zoekt lief’-deelneemster Isabel en uitverkorene Ivor. De vonk is overgeslaan en de twee zijn nu druk bezig met het vonkje om te zetten naar een vuurtje.

Isabel heeft het erg druk met haar B&B, maar gelukkig is Ivor er nu om haar te helpen. Ze hebben elk al een rolverdeling binnen de B&B en Ivor lijkt zicht steeds meer en meer op zijn gemak te voelen.

“Wat wel is, ik ben hier op mijn plaats. Ik ken het reilen en zeilen op het domein en ik voel mij hier goed. Ik hoop dat Ivor ook meer en meer dat gevoel krijgt, dan volgt de rest vanzelf wel”, zegt Isabel in Dag Allemaal.

Isabel werd door de kijkers van het programma vaak bestempeld als slavendrijver, en dat schrok toch een aantal mannen af. Zo was afvaller Tom niet te spreken over hoe hij door haar is behandeld.

“Ik moet nog altijd lachen om en met Tom, zeker om zijn commentaren. Geen eten en drinken? Ik snap dat je als clubhousemanager snel aan een drankje toe bent, maar als ik dorst heb, zet ik mijn mond aan de kraan en geniet van het calciumrijke water hier. Ik weet wat voor een lachebekje Tom is, en ik hoop dat iedereen zijn uitlatingen met een korrel zot neemt”, klinkt het bij Ivor.