.
Walter De Donder
vrijdag 18 augustus 2023

Is Walter De Donder een verrader?

Je ontdekt het dit najaar 

Binnenkort start het najaar van VTM. En dat betekent veel nieuwe programma’s, maar ook enkele ‘oude’ programma’s die opnieuw hun opwachting maken. Zo keert ook ‘De Verraders’ terug. En daarbij zien we toch enkele verrassende namen.

Onder meer Walter De Donder, alias de burgemeester van Samson en Gert maakt zijn opwachting. Net als Klaasje Meijer, Andy Peelman, Nora Gharib en 16 andere BV’s.

“Ik heb geen toestemming moeten vragen aan Gert Verhulst of Hans Bourlon. Ik heb me nooit laten vastzetten door een contract. Ik ben een vrij man. Ik werd zelden of nooit gevraagd voor dit soort programma’s. Dat komt omdat ik mythische figuren speel. Die magie wil je niet doorbreken”, legt Walter uit in Het Laatste Nieuws.

Maar nu hij gevraagd werd, zag Bart het als een mooie kans. Hij heeft niet lang moeten nadenken over deze impulsieve beslissing.

“Ik ging akkoord met het idee dat ze toch andere kandidaten zouden kiezen. Plots bekroop me: ‘Waar heb ik nu toch op toegezegd. Maar ik was fan van de psychologische intrige.”

Bio van Walter De Donder