.
Jens Dendoncker, Niels Destadsbader
maandag 6 maart 2023

Is Niels Destadsbader een figuur in ‘The Masked Singer’? 

Op het goede spoor 

Hij moest zijn ‘kindje’ afgeven aan Jens Dendoncker want ‘The Masked Singer’ presenteren was voor Niels Destadsbader niet langer mogelijk. Volgens hem een kans die Jens zeker niet mocht laten schieten.

Hij ging bijgevolg met zijn petekind naar de opnames omdat hij toch nog grote fan blijft van het programma en daar viel hem toch iets op.

“Ondanks de geweldige kostuums meen ik een aantal mensen herkend te hebben, ja. Echt waar! Ik heb ook onmiddellijk de Karen Damen-truc bovengehaald en de gemaskerde BV’s sms-berichten gestuurd om te zien hoe snel of traag ze reageerden”, bekent Niels aan Primo.

Gezien het bij sommigen toch wel een tijdje duurde, denkt hij dus op het juiste spoor te zitten. Een andere piste is uiteraard het feit dat hij zelf mensen op een dwaalspoor wil zetten omdat hij zélf in één van de pakken zit.

“Wat een leuke verrassing zou dat niet zijn!”, aldus Niels in Primo. Afhankelijk van hoe de kandidaten het doen zullen we dus nog even moeten afwachten of hij daadwerkelijk vermomd is en iedereen om de tuin kon leiden.