.
Natalia
maandag 1 april 2019

Is Lieven Scheire even soepel als Natalia?

Nieuw seizoen Kan Iedereen Nog Volgen?

Lieven Scheire gaat wel heel ver in het nieuwe seizoen van Kan Iedereen Nog Volgen? Hij presenteert, demonstreert, doctoreert, serveert en zingt niet alleen over de toekomst voor zijn gasten: in de eerste aflevering meet hij zich ook met de moves van showgirl Natalia. Heeft Lieven een gadget gevonden die hem even soepel maakt als de orkaan uit de Kempen? Will he shake his booty like a pro?

Natalia is één van de vier gasten in Lievens panelshow over de toekomst. Samen met Jef Neve, Alex Agnew en Jens Dendoncker. Al herken je ze niet meteen als Lieven ze in het begin van de uitzending introduceert, want ze krijgen allemaal aan aangepast snapchatmasker.

En dit jaar komen de panelleden zeker met een voldaan gevoel uit Lievens studio want in de rubriek De Moderne Taverne krijgen de gasten elke week ook een echt menu voorgeschoteld met twee hapjes en een drankje. Ze mogen proeven en moeten uitvissen welke van de lekkernijen pas bedacht zijn en wel eens het voedsel van de toekomst kunnen worden. Een ronde over korstmossen, algenvoeding, krekelpannenkoeken, synthetische whisky, enzovoort.

Terwijl zijn gasten hun menu verteren, vrolijkt Lieven hen op met een nieuw Waar of Niet – Lied waarin hij zingt over 5 al dan niet verzonnen nieuwigheden. Welke zijn al heel concreet, en welke zijn totaal uit de lucht gegrepen?

De quiz zorgt voor twee finalisten en die belanden in de finale in een virtuele arena met Lieven als beul. Bij elk fout antwoord op een multiple choice vraag hakt de avatar van Lieven gewoon een arm of een been weg van de avatars van de finalisten. Wie blijft het langst overeind in de arena en kan het navertellen? Kortom een kruising tussen Monty Python, Star Wars, Galgje en Fortnite!

Kan Iedereen Nog Volgen? Dinsdag om 20.35 op VTM.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Lieven Scheire, Natalia, Jef Neve, Alex Agnew en Jens Dendoncker