.
News Image

Internationale Emmy nominatie voor Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Shelter is goed bezig.
Hoe Zal Ik Het Zeggen?, het feelgoodprogramma van productiehuis Shelter is zopas genomineerd voor een Internationale Emmy Award, één van de meest prestigieuze internationale tv-prijzen. Het programma kreeg een nominatie in de categorie Non-Scripted Entertainment. Op 19 november worden de prijzen op een gala in New York uitgereikt. Medialaan feliciteert bedenkers Sofie Peeters en Tim Van Aelst, en presentator Jens Dendoncker.

Dit is geweldig nieuws. Hoe Zal Ik Het Zeggen? is nét die combinatie van humor en ontroering waar we bij VTM op willen inzetten. We hopen na de Emmy’s voor Benidorm Bastards en Wat Als? op een hattrick voor Shelter! Gefeliciteerd ook aan Jens Dendoncker die – hoe zullen we het zeggen- het programma geweldig heeft gedragen. - Ricus Jansegers – Directeur Televisie en Davy Parmentier – Creatief Directeur

Heerlijk om te vernemen dat dit format in de smaak valt! De basis van ons programma mag dan wel in elk land herkenbaar zijn, toch is ook deze nominatie weer een verrassing. De nominatie op zich is voor ons al een fameuze erkenning… en komt bovendien op het moment dat we hier volop het nieuwe, tweede seizoen afwerken en daar zitten wat nieuwigheden in waar wij als team een bijzonder goed gevoel bij hebben. Het is trouwens dat hele team dat ik bij deze uitdrukkelijk wil bedanken voor zoveel inzet, plezier, doorzettingsvermogen, flexibiliteit, creativiteit en nog zoveel meer. En niet in het minst onze opper-boodschapper Jens Dendoncker om zijn geweldige zelve te zijn. – Sofie Peeters, showrunner Hoe Zal Ik Het Zeggen?.

De voorbije jaren won Shelter al International Emmy’s voor Benidorm Bastards en Wat Als?. Het tweede seizoen van Hoe Zal Ik Het Zeggen? is momenteel in productie en wordt dit najaar nog bij VTM verwacht.