.
Ini Massez in Familie
zaterdag 2 juli 2022

Ini Massez: “We kunnen niet op vakantie dit jaar”

En daar hebben ze een goede reden voor

Ini Massez mag zich een gelukkige vrouw noemen. Samen met haar man en kinderen woont ze dicht bij de Schelde en krijgt ze dankzij het wonen in de buurt van water een instant vakantiegevoel. En maar goed ook, want vakantie zit er voor de actrice dit jaar niet in.

“Onze hond Bobette heeft net vijf puppy’s gekregen en die blijven tot begin augustus bij ons; Meer dan wat korte trips met de camper zitten er dus niet in. Daarna begin ik weer te filmen. Wel leuk is dat de opnames voor de reeks waar ik nu mee bezig ben, ‘Knokke Off’, allemaal in Knokke zijn. Deze zomer heb ik tijdens het werken toch een beetje een vakantiegevoel”, vertelt Ini in Gazet van Antwerpen.

De man en zoon van Ini zijn fervente skiërs en daardoor moet Ini vaak een reis laten schieten waar zij meer nood aan heeft. Maar daar komt volgend jaar verandering in.

“Mijn gezin beseft het nog niet goed, maar volgend jaar is het echt aan mij. Misschien heeft het te maken met de aankomende menopauze ofzo, maar ik voel dat innerlijke vuur in mij aanwakkeren. Ik zal op mijn strepen staan!”

Een vakantie voor Ini gaat steevast gepaard met water en bij water hoort ook vaak een zwemoutfit. “Ik zit meestal wel goed in mijn vel en loop zonder gêne rond in badpak. Maar als je dan voor de spiegel staat en alles in detail bekijkt, zie je jezelf ineens door ogen van anderen. “

Bio van Ini Massez

Meer Over:

Ini Massez