.
Ini Massez
donderdag 11 november 2021

Ini Massez maakt zich geen zorgen over uitgaande dochters: “Dat is niet meer tegen te houden”

De meisjes kregen te maken met liefdesverdriet

De dochters van Ini Massez Pien en Jakoba zijn 17.5 en 16.5. Echte tieners dus. De meisjes groeien stilaan uit tot echte volwassenen en ze slaan beetje bij beetje hun vleugels uit. Mama Ini kijkt met trots toe hoe de meisjes zich ontwikkelen tot echte volwassen vrouwen.

“Ik heb er wel vertrouwen in. Ze gaan alleen op café, dat is niet meer tegen te houden. Ik zou me meer zorgen maken als ze niet uitgingen. Onlangs besefte ik dat er geen avondklok meer is zoals tijdens de corona-lockdown en dat ze sindsdien ook geen uitgaansuur meer hebben.”

Bij dat opgroeien horen natuurlijk ook enkele delicatere onderwerpen zoals drank, drugs en vriendjes. “Het is eigen aan hun leeftijd om te experimenteren. Maar op een bepaalde leeftijd moet je erop vertrouwen dat ze er verstandig mee omgaan”, vertelt Ini aan Story.

Onlangs was het aan dochter Jakoba de eer om haar eerste vriendje thuis voor te stellen. Een moment dat niet zonder stress gepaard ging, gezien de jongen 5 jaar ouder was. Maar daar had mama Ini geen problemen mee. “Zij is heel volwassen voor haar leeftijd. Op het moment dat ze allebei een lief hadden, was dat heel boeiend om te zien hoe ze met elkaar omgingen.”

Bio van Ini Massez

Meer Over:

Ini Massez