.
Ini Massez
zondag 7 november 2021

Ini Massez kan beter praten met haar dochters dan met haar man

Ze probeert zowel een vriendin als mama te zijn

Ini Massez, die we momenteel kunnen zien in de nieuwe Vlaamse film ‘Red Sandra’ en in de nieuwe afleveringen van ‘Loslopend wild’ heeft eindelijk weer wat rust gevonden in haar leven. Haar tienerdochters Pien en Jakoba worden eindelijk wat meer volwassen, de ruzies tussen de twee worden steeds minder en het ziet er naar uit dat ze de puberteit achter zich kunnen laten.

Ini probeert een goede mama te zijn voor de meisjes, maar probeert toch een evenwicht te vinden tussen ‘mama zijn’ en ‘een vriendin zijn voor de meisjes’. “Ik vind het heerlijk om met mijn dochters diepgaande spirituele gesprekken te voeren, zoals ik met mijn vriendinnen doe. Ik leer ze ook mediteren. Ik kan met mijn dochters soms meer gelijkgestemde gesprekken voeren dan met mijn man. Niet dat hij mij niet begrijpt, maar als vrouwen kijken we toch anders naar de dingen en praten we over andere dingen”, zegt Ini in Story.

Als Pien en Jakoba hun mama zouden kunnen omschrijven, dan is dat alleen maar in positieve woorden. “Ze is absoluut niet streng, leeft heel erg mee, wil dat iedereen het goed heeft en durft haar fouten toe te geven. Mama is ook heel begrijpend. Ze probeert te snappen waarom we kwaad zijn. Ze behandelt ons niet als kinderen en ze staat ervoor open om ook van ons te leren”, vertellen de meisjes.

Bio van Ini Massez

Meer Over:

Ini Massez