.
Ini Massez
dinsdag 28 juni 2022

Ini Massez: “Ik zou dat budget liever voor iets anders gebruiken”

Ze deelt die liefde niet

Met al die zomerse temperaturen die we voorgeschoteld krijgen is het extra genieten van de zomer. De ene vertrekt op vakantie naar een Zuiders land, terwijl anderen het toch dichter bij huis zoeken. Ook actrice Ini Massez geniet volop van al het moois dat ons land te bieden heeft.

“We wonen tussen het groen, vlak aan de Schelde. In de zomer gaan we geregeld picknicken op het ponton, zwemmen in de Schelde of kajakken. Sinds een jaar heeft mijn man bovendien nog eens zijn kinderdroom waargemaakt: een eigen boot. Niets leuker dan met een groep vrienden bootje varen”, zegt Ini in Gazet van Antwerpen.

Door in de buurt van water te wonen heeft Ini bijna altijd een vakantiegevoel. Iets dat ze ook niet meer zou kunnen missen. Maar aan het water wonen heeft ook nadelen.

“Mijn man gebruikt dat stiekem als reden om niet op reis te gaan in de zomer. We doen altijd een beetje staycation. Mijn man en zoon zijn ferventie skiërs, waardoor de jaarlijkse ski-trip wel een evidentie is.”

Voor de ski-reis moet een serieus budget voorzien worden, en dat is meestal een grote hap uit het vakantiebudget van de familie Massez. “Ik ski ook niet. Ik zou dat budget liever gebruiken om een verre reis te maken, want na moeilijke coronajaren heb ik ook nood om iets van de wereld te zien.”

Bio van Ini Massez

Meer Over:

Ini Massez