.
Ini Massez in Familie
maandag 6 november 2023

Ini Massez: “Ik zal indruk hebben gemaakt”

Ze kreeg de rol

Ini Massez heeft al in heel wat mooie series mogen meespelen. Op dit moment is te zien in ‘Rough Diamonds’ op VRT 1 en was diezelfde serie ook al te zien in zeventig landen op Netflix.

De reeks was een gigantisch succes en dat had niemand verwacht, ook Ini niet. Ze vindt het vooral heel gek om de recensies te lezen in bijvoorbeeld de New York Times of Wall Street Journal. Die erkenning doet deugd.

“Ik heb veel positieve reacties gekregen, van zowel binnen als buiten de sector. Het is altijd fijn om te weten dat je 'gezien' wordt. Ik had het echt niet verwacht. Ik ben al zolang bezig en dan al die superlatieven? Natuurlijk deed dat deugd”, klinkt het in Billie.

Net zoals iedereen heeft ook Ini auditie moeten doen voor deze rol. Ze heeft de rol dus niet zomaar gekregen omwille van haar weemoedige blik.

“Ik heb twee rondes audities gedaan voor ik de rol had. En ergens zal ik dus indruk gemaakt hebben. Ik kan me inbeelden dat mijn blik een soort hardheid kan uitstralen, maar dat er in de onderlaag altijd een soort weemoedige zachtheid blijft. Ze wilden voor mijn rol in elk geval iemand die haar mannetje in de zaken- en diamantwereld kan staan, maar die ook het hart van de familie is. Ik was héél blij toen ik hoorde dat ik 'm had.”

Bio van Ini Massez

Meer Over:

Ini Massez