.
Ini Massez
dinsdag 14 november 2023

Ini Massez: “Ik heb er geen andere kijk over gekregen”

Ze vindt het afschuwelijk

Dankzij de reeks ‘Rough Diamonds’ heeft Ini Massez, actrice in de reeks, een andere kijk gekregen op de Joodse gemeenschap. Ze heeft haar vooroordelen moeten bijstellen en heeft nu een heel andere kijk op die mensen.

“Toch heb ik geen andere kijk gekregen over wat er nu in dat deel van de wereld gebeurt. Ik zie al het menselijk leed en ik vind het afschuwelijk. Langs beide kanten. Gruwelijk gewoon”, zucht Inni in Billie.

Ook voor Inni is familie heel belangrijk, net zoals haar personage in de reeks. Het belangrijkste wat Inni en haar gezin bindt is water. Ze leiden een echt rivierleven en zitten vaak op de boot van haar partner Geert.

“We zijn allen gebeten door die boot, door het water. Zeker in de zomer heb ik daardoor constant een vakantiegevoel. Water aardt mij heel hard. Als ik veel stress heb op een set, laat ik wat koud water over mijn polsen stromen en dan gaat het weer. Water is heel belangrijk in mijn leven, en ik voel dat dat bij de kinderen ook zo is. We zijn onlangs een dagje naar zee geweest, en dan zijn we met z'n ­allen happy. Komen we allemaal met opgeladen batterijen ­terug.””

Bio van Ini Massez

Meer Over:

Ini Massez