.
restaurant misverstand
maandag 28 maart 2022

Ingrid uit Restaurant Misverstand overleden

Dat laat VRT weten

De VRT laat weten dat Ingrid, een bijzonder gewaardeerd lid van de keukenbrigade van het Eén-programma Restaurant Misverstand, overleden. Het was een prachtig avontuur waar Ingrid een onmisbare rol in speelde, en het was dan ook haar uitdrukkelijke wens dat de afleveringen uitgezonden zouden worden. De voltallige ploeg denkt met niets dan warmte aan haar terug, we wensen haar dierbaren alle sterkte om dit verlies te dragen.

Dieter Coppens: “Ingrid was een heel innige en empatische vrouw. Ze begon wat onzeker aan haar avontuur bij ons, maar bloeide gaandeweg open. We zijn blij dat we daar getuige van konden zijn en denken met de hele ploeg vol genegenheid aan haar terug.”

De medewerkers van Restaurant Misverstand: "Ingrid was een graag geziene collega in Restaurant Misverstand. Als team hebben we op korte tijd een hechte band met elkaar gekregen. We begrepen en steunden elkaar, en we leerden van elkaar. Daar heeft Ingrid ongelooflijk toe bijgedragen. We zijn blij dat we dit avontuur samen met haar hebben mogen beleven "

Seppe Nobels: “Ik ben zo blij om Ingrid in dit grote avontuur te hebben mogen begeleiden als chef. Het eerste hapje van onze menu was van haar hand. Letterlijk en figuurlijk, want ze rolde de bospaddenstoel-kroketten helemaal zelf. Dat het zo goed zou lukken, had ze niet verwacht, met een brede glimlach tot gevolg. Erkenning, groepsdynamiek en liefde van nieuwe vrienden: dat was het recept waardoor Ingrids ogen begonnen te stralen. Ze zit voor altijd in ons hart, en voor eeuwig in mijn keukenteam.”