.
Ingeborg
woensdag 8 december 2021

Ingeborg Sergeant zei op alles ‘ja’: “ik was niet meer in balans”

Ze is niet meer van het scherm weg te slaan

Het was heel wat jaren stil rond Ingeborg Sergeant. Vroeger nam ze de kinderen mee op avontuur in ‘Schuif Af’ of koppelde ze mensen in ‘Blind Date’. Na de hoogdagen de presentatrice werd het stil rond Ingeborg. Maar meer dan ooit lijkt ze terug van weggeweest. Zo was ze eventjes te zien in ‘The Masked Singer’ en zetelde ze in de jury van ‘K2 zoekt K3’. Daarnaast staat ze in december en januari ook in ‘De Winterrevue’, een productie van Stany Crets.

“Het is allemaal versneld door corona. Ik mocht geen yogalessen of workshops geven aan groepen, maar ik was intussen officieel psychotherapeute en mocht dus wel in de zorg werken, individueel mensen begeleiden. Maar dat was zo intens... Ik voelde dat ik uit balans was. Ik moest ook weer kunnen spélen, mijn innerlijke naar naar buiten laten komen. Ik zei tegen mezelf: ‘Vanaf nu zeg ik op alles ja, tot begin volgend jaar”, vertelt Ingeborg in Dag Allemaal.

Alsof iedereen erop zat te wachten gingen er plots heel wat voorstellen richting Ingeborg. “Intussen heb ik het gevoel: ik ga ‘ja’ blijven zeggen. 'De Evolutie', mijn yoga- en meditatiecentrum ga ik niet laten schieten, maar dat spelen ga ik ook niet verwaarlozen, anders blijf ik niet in balans.”

Bio van Ingeborg

Meer Over:

Ingeborg