.
Ingeborg
zondag 23 januari 2022

Ingeborg ontwerpt een inspiratiekalender voor 2022

Met daarin een eerbetoon aan haar kleindochter

2022, nieuw jaar, nieuwe kalender. En aan zo’n nieuwe kalender heeft zangeres Ingeborg gedacht. Speciaal voor 2022 ontwierp ze een ‘inspiratiekalender’. “Uit onderzoek blijkt dat meditatie echt werkt op ons welzijn. Op mijn kalender vind je elke dag – met veel humor – een tip of weetje dat je op fysiek, mentaal of spiritueel vak gelukkig zal maken.”

Terwijl ze de kalender maakte, hield ze ook haar pasgeboren kleindochter Ruby in het achterhoofd. “Op 9 januari, de dag dat Ruby zou geboren worden, lees je dat elk kind licht en liefde verdient, een subtiele verwijzing naar mijn kleindochter die normaal die dag zou geboren worden”, glimlacht Ingeborg in Story.

Ingeborg voelt zich oprecht gelukkig, maar het kan nog altijd beter. “Mijn doel is om mijn werk als therapeute collectief te doen. Als je verdrietig bent, schrijft je arts vaak iets voor om je te verdoven. Maar er zijn andere manieren om met verdriet om te gaan. Daarom probeer ik al twintig jaar iets aan te doen via mijn yoga- en meditatiestudio ‘De Evolutie’.”

Bio van Ingeborg

Meer Over:

Ingeborg