.
Ingeborg
dinsdag 28 september 2021

Ingeborg onthult waarom ze VTM verliet: “voor elke opname werd ik ziek”

Toen wist Ingeborg dat ze VTM moest verlaten...

Ingeborg Sergeant was jarenlang één van de leading lady’s bij VTM. Hoewel haar contract nog drie jaar liep, besloot Ingeborg zelf om er een punt achter te zetten. Op dat moment presenteerde ze ‘Bluf’. “Voor elke opname werd ik ziek. ‘Wondere Wereld’ lag me wel na aan het hart, een programma waarin ik alternatieve leef-, denk en geneeswijzen ontdekte”, vertelt Ingeborg in Dag Allemaal.

Het programma scoorde met 800.000 kijkers niet slecht, maar er werd toch geen vervolg van gemaakt. Voor Ingeborg was dit het moment waarop ze wist: “In die sfeer wil ik leven.” Ingeborg startte met het volgen van opleidingen en gaf les in meditatie en yoga. Niet veel later opende ze een centrum voor zelfontwikkeling: De Evolutie. “Wat ik hier in mijn praktijk doe, noem ik ‘mijn missie”

Nadat zoon Robin het huis uit was, is Ingeborg terug gaan studeren. “Ik heb nog twee diploma’s behaald: toegepaste psychologie en een vierjarig postgraduaat psychotherapie.” Met die diploma’s begeleidt Ingeborg nu mensen in coaching en psychotherapie. Iets wat soms heel diepgaand en intens kan worden voor Ingeborg. Maar Ingeborg haar dromen reiken nog verder. “Ik droom er soms van om in het buitenland te wonen en te werken. Ergens waar het in november nog warm is, het liefst met de zee in de buurt.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Ingeborg

Meer Over:

Ingeborg