.
Ingeborg
zaterdag 21 mei 2022

Ingeborg: “Ik was bijna naar Vlaams-Brabant verhuisd”

'Thuis is in je hart'

Ingeborg is een icoon en jeugdheldin voor velen onder ons. Niet alleen met ‘Schuif Af’ en ‘Blind Date’ werd ze erg geliefd in Vlaanderen, ook haar enthousiasme tijdens recentere programma’s zoals ‘K2 zoekt K3’ en ‘I Can See Your Voice’ tonen hoe populair de zangeres is.

Ingeborg lijkt altijd haar enthousiaste zelve en probeert rust te vinden in haar yoga. Ook tijdens deze moeilijke tijden bekijkt ze het van een positieve kant. “Ik blijf geloven dat het goed komt. Iemand moet erin geloven, toch”, vraagt ze zich af in Primo.

Ingeborg gelooft in het positieve en dat alles terug goedkomt. Toch is het al een aantal jaar geleden dat de zangeres haar geloof ergens ‘geklasseerd heeft in West-Vlaanderen’, zoals ze het zelf zo mooi omschrijft.

“Ik heb een aantal jaren niet in West-Vlaanderen gewoond, maar de drang werd groter om terug naar daar te trekken. Toen ik hoorde dat mijn ouderlijke huis in Vlaams-Brabant terug te koop kwam te staan, heb ik toch weer even getwijfeld om terug te verhuizen.”

Maar dat idee heeft Ingeborg nooit doorgezet. “Thuis is in je hart, het maakt niet uit waar je bent. Maar ik besef dat ik makkelijk spreken heb vanuit mijn schoon huis in de Bisschopdreef in Brugge.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ingeborg

Meer Over:

Ingeborg