.
Ingeborg
dinsdag 4 januari 2022

Ingeborg: ‘Gordon is de zachtheid zelve’

Je maakt maar één keer een eerste indruk

Voor velen was het in het begin misschien een vreemde keuze dat Ingeborg in de jury zou zetelen van ‘K2 zoekt K3’. Nochtans zat Ingeborg daar perfect op haar plaats. Niet omdat ze een K3-kenner was, maar wel omdat ze zestien jaar lang een kinderprogramma had gepresenteerd en omdat ze ook zangeres is.

In de jury zat ze naast de veelbesproken Gordon. “Maar Gordon is ook de zachtheid zelve. Hij heeft net de Nederlandse versie van ‘Down the Road’ opgenomen. Hij sms’te me dat het programma hem zo gelukkig heeft gemaakt. Soms zou ik ook zo ongegeneerd willen zijn als hij. Dat is zo bevrijdend”, klinkt het in Humo.

Het programma kreeg heel wat kritiek over zich heen door de jury. Een kijkbox paste volgens de kijkers niet. “Toch vond ik die formule zo slecht nog niet. Je kunt nu eenmaal maar één keer een eerste indruk maken. Ik ben altijd waarachtig geweest in mijn keuzes. Ik ging niet voor wie het best in het plaatje paste. Ik wilde net uit het plaatje breken. Wie ben ik om iemands kinderdroom stuk te slaan?”

Download onze app voor Android of iOS