.
Ingeborg
zondag 16 januari 2022

Ingeborg emotioneel: “Ik besef dat ik hem moet loslaten”

Hij werd voor het eerst vader

Op 31 december werd Robin, de zoon van Ingeborg voor het eerst vader. Hij en zijn vriendin Jade bevielen van een dochter Ruby en daarmee werd Ingeborg voor het eerst oma. Een taak die ze met veel liefde op zich zal nemen. Maar tegelijkertijd beseft Ingeborg ook dat er een nieuwe periode in haar leven is aangebroken.

“Mijn liefde voor onze zoon Robin wordt elke dag groter. Eerst is er vernieuwing en verwondering, maar nu hij al 28 is, mag ik hem helemaal loslaten, al weet hij dat ik er altijd voor hem zal zijn. Ik ben heel dankbaar dat ik moeder mag zijn, ik heb er drie jaar op moeten wachten”, klinkt het emotioneel in Story.

Net zoals zijn moeder is zoon Robin ook in de media terechtkomen en is hij nu MNM-deejay. En hoewel Ingeborg er niet voor stond te springen dat haar zoon de showbizzwereld zou ingaan is ze nu bijzonder trots op hem. “Ik heb hem bewust nooit een gitaar gegeven, maar mijn moeder deed dat toen hij acht was. Toen ik zag hoe gelukkig hem dat maakte steunde ik hem voluit.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ingeborg

Meer Over:

Ingeborg