.
Ingeborg
woensdag 30 maart 2022

Ingeborg: “Dat strookt niet met mijn energie”

Binnenkort staat ze weer op de planken

Ingeborg is niet van onze televisieschermen weg te slaan. Na haar enthousiaste aanwezigheid tijdens ‘K2 zoekt K3’ is ze nu terug te zien tijdens ‘I Can See Your Voice’. In april staat ze ook op de planken tijdens de Winterrevue van Stany Crets.

Maar als Ingeborg tijd heeft dan maakt ze het graag gezellig en romantisch samen met haar man Roland. “Haardvuur, warmte, vertrouwen, kleine hapjes en een goed gesprek zijn de basis. Dus alle tegendelen van druk, gespannen, ki en gewapend. Roland en ik houden heel vaak een romantische avond. Even ontsnappen uit de wereld en je veilig geborgen voelen”, vertelt Ingeborg in Story.

We weten allemaal dat Ingeborg een levendige fantasie heeft en vaak enthousiast is. Op de affiche van De Winterrevue staat ze afgebeeld als de koningin en dat zet haar soms aan het denken. “Mocht ik voor 24 uur koningin zijn dan zoek ik extra middelen en ondersteuning voor Tejo, een organisatie die gratis therapie voorziet voor kinderen en jongeren. Als je ziet wat zij in deze weinig stabiele wereld meemaken, dan maak ik me echt zorgen. Maar voor een koningin ben ik veel te rebels. Al die protocollen zijn niet compatibel met mijn energie.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ingeborg

Meer Over:

Ingeborg