.
Ine Beyen
maandag 22 april 2024

Ine Beyen: “Dat ik fysiek sterk was, was niet altijd een voordeel”

Het kwam soms ook nadelig uit

Opnieuw heeft VTM enkele sterke namen weten samen te zoeken voor het nieuwe seizoen van ‘Special Forces VIPS’. Namen als Nora Gharib, Geert Meyfroidt, Gers Pardoel en Ine Beyen wagen hun kans en hopen de eindmeet te halen.

Ine Beyen is op fysiek vlak een van de sterkste vrouwen die dit seizoen meedoet. Maar dat heeft niet altijd in haar voordeel gespeeld.

“Bij een loopproef kwam ik wel eens als eerste aan en moest ik extra lang pompen tot iedereen er was. Ik heb echt wel afgezien. Het snot en kwijl vloog alle kanten uit, maar dat had ik in de koers ook. En ik heb veel geweend. Gelukkig was er altijd iemand om mij eens goed vast te pakken”, klinkt het in Story.

Veel kandidaten keren terug huiswaarts als een ander mensen en hebben een andere kant van zichzelf ontdekt. Dat was dan bij Ine weer niet het geval.

“Ik relativeer nogal snel. Maar ik heb mezelf wel verbaasd, en ook wat de chefs achteraf zeiden, onder meer over hoe diep ik kon gaan, gaf me veel voldoening. Doorzetten is ook het allerbelangrijkste wat ik mijn kinderen wil meegeven in hun opvoeding. Ik ben geen strenge mama, maar ik wil niet dat ze te snel opgeven.”

Bio van Ine Beyen