.
Herman Brusselmans
vrijdag 25 augustus 2023

Imago Herman Brusselmans helemaal aan diggelen 

“Ik geef mijn imago gaarne zijn nekschot” 

Het vaderschap verandert een mens wordt wel eens gezegd, dit blijkt nog maar eens te worden bevestigd door Herman Brusselmans, zo valt in De Morgen te lezen.

Sinds de geboorte van zijn zoontje Roman, heeft de auteur niet alleen besloten om minder te gaan schrijven, ook zijn imago slaat hij met plezier aan diggelen zo blijkt.

“Mijn lang haar ben ik al kwijt, maar ik geef mijn imago gaarne zijn nekschot”, gaat Herman van start. “Ik ga een elektrische bakfiets kopen.“

Aangezien Herman en vriendin Lena geen auto hebben én aangezien Roman binnenkort naar de crèche gebracht moet worden, moest het koppel dus op zoek naar oplossingen.

“Ik heb naar Vespa gebeld, dat nu een elektrisch model heeft. Ik vroeg of ze er geen constructie op konden monteren voor de kleine. Ze hebben redelijk snel geantwoord dat kinderen pas vanaf hun derde op een gemotoriseerd voertuig mogen, helaas” lacht Herman.

Dus is Herman na 40 jaar terug aan het fietsen geslagen. “Een paar weken geleden ben ik met de fiets frieten gaan halen. Lena heeft zo’n sportief modelletje, ik scheet in mijn broek.”

Bio van Herman Brusselmans

Meer Over:

Herman Brusselmans