.
News Image

Ilse Liebens presenteert Rock Werchter en Pukkelpop op Canvas

Ilse Liebens terug van weggeweest.


De zomer van Canvas, dat is onder meer een flinke portie sport en fictie, maar ook heel veel muziek. Met Festivalkoorts op zondag en de ultieme festivalkalender op canvas.be kan de muziekliefhebber goed voorbereid het festivalterrein op.

Een eerste hoogtepunt is uiteraard Rock Werchter, dat van 30 juni tot 3 juli te bekijken en te beleven is op Canvas en canvas.be. Ilse Liebens is even terug van weggeweest en zorgt voor de presentatie. Ze polst bij artiesten en muziekkenners ook naar hun hoogstpersoonlijke mening over de bands die aan bod komen. Maar de nadruk ligt natuurlijk op de muziek zelf.



Voor Pukkelpop (17 tot 20 augustus) trekt Canvas helemaal de digitale kaart, want het festival valt samen met de Olympische Spelen. Maar dankzij canvas.be is Pukkelpop volop online te beleven, ook weer volgens hetzelfde principe: muziek én mensen die daar iets zinnigs over kunnen vertellen. Ilse Liebens gidst de muziekliefhebber ook hier door het festival. En er is nog meer goed nieuws: op 18, 19 en 20 augustus bevindt De Ideale Wereld zich op Pukkelpop. Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en Sven De Leijer brengen er dagelijks een show op een van de podia.



Maar er zit nog meer muziek in de zomer van Canvas. Wie vorig najaar de fijne reeks Off the Record heeft gemist, krijgt daar in juni en juli opnieuw de kans toe. En Canvas biedt ook nog een aantal knappe muziekdocumentaires aan, waaronder de recente film over Bobbejaan Schoepen. Allemaal uit liefde voor muziek.