.
Tom Van Dyck
zondag 4 december 2022

“Ik besefte dat ik mijn lichaam lang geterroriseerd heb”

“Ik besefte dat ik mijn lichaam lang geterroriseerd heb”

Tom Van Dyck had een zorgeloze jeugd in Herentals. Samen met zijn twee broers groeide hij op bij zijn vader en moeder die een elektriciteitsbedrijf runden.

“Peter en Hans zijn mijn broers maar ook mijn beste vrienden”, zo bekent Tom Van Dyck aan Gazet van Antwerpen. Hij en zijn broer Hans vertrokken vroeger met hun fiets naar het bos en namen hun boterhammen mee. Ze konden dus echt ‘verdwijnen’ in hun eigen leven.

Iets wat Tom nu mist voor zichzelf maar ook voor de jeugd. “Wat erg is voor de kinderen van vandaag is dat ze niet meer kunnen verdwalen. Die zijn twee uur weg en dan begin je al te sms’en met de vraag waar ze zijn en wanneer ze thuiskomen”, bekent Tom.

Tom bekent ook dat hij zijn sociale leven te vaak heeft verwaarloosd. “Die vaststelling deed ik tijdens de pandemie. Corona was voor veel mensen een verschrikkelijke tijd maar stilaan durf ik hardop te zeggen hoezeer ik van die periode heb genoten”.

“Tijdens de lockdown zat ik elke dag in de zon te lezen in mijn tuin. Het gekke was dat we beperkt waren in onze vrijheid, maar voor mij kwam er plots meer vrijheid”, aldus Tom Van Dyck aan Gazet van Antwerpen.

Bio van Tom Van Dyck

Meer Over:

Tom Van Dyck