.
Ignace Crombé en Axelle
dinsdag 20 september 2022

Ignace Crombé draait zich om in zijn graf: Ruzie tussen Trisha en Nathalie

Wie is de heks? Wie het psychisch geval?

Het zit er bovenarms op tussen Trisha en Nathalie. Trisha, de ex-vriendin van Ignace Crombé en Nathalie, de vriendin van de onlangs overleden ondernemer maken het op hun sociale media wel heel bont. Al vrij snel na de uitvaart van Ignace Crombé kregen wij screenshots van een woordenwisseling tussen Trisha en Nathalie.

Het ging er hard aan toe. Het woordengevecht was vrij intens. Woorden als ‘heks’, ‘media geile h*oer’, ‘psychisch geval’ worden uitgewisseld. En dreigementen ook. Waarom toch?

Trisha vertelt deze week in Dag Allemaal dat de aanleiding van de ruzie simpel is: Nathalie post om de haverklap foto’s van zichzelf, Ignace en Axelle op haar sociale media zet terwijl dochter Axelle (dochter van Trisha en Ignace) dat liever niet zou hebben. Volgens Axelle gaat het om ‘verschrikkelijke foto’s’ en daar moet Nathalie mee stoppen.


Eén opvallende uitspraak van Trisha over Axelle in Dag Allemaal. “Ik bedoel: ze is tien jaar en heeft haar papa verloren, en iedereen weet dat ze niet graag op sociale media komt."

Trisha, hoezo komt Axelle niet graag op de sociale media? Is het daarom dat Ignace korte tijd voor zijn overlijden toch nog foto’s van Axelle deelde? En laat nu net Trisha afgelopen nog foto’s van Axelle op Facebook gezet hebben? Dat was nog nadat Dag Allemaal haar over heel deze heisa interviewde.


Er is één héél groot verschil: Trisha zet de foto’s openbaar zodat heel de wereld ze kan zien, terwijl alleen de vrienden van Nathalie de foto’s kunnen zien.

Eén ding weten we met aangrenzende zekerheid: Ignace zou zich in zijn graf omdraaien mocht hij van deze ruzie weet hebben.
Waar gaat dit écht over?

Bio van Trisha en Ignace Crombé

Meer Over:

Trisha Ignace Crombé