.
James Cooke en Erik Van Looy
vrijdag 9 december 2022

Iedereen zegt hetzelfde over eerste James De Musical

James gaat blozen als hij dit leest!

James gaat blozen!
James Cooke is streng voor zichzelf, dat is in mediakringen alom geweten. Alleen het beste van het beste is goed genoeg als het over zijn tv-werk gaat en dan nog zou hij de lat nog een paar meter hoger willen leggen. Maar het is goed, James, het is goed. Wat hebben wij met z'n allen genoten van de eerste 'James De Musical' van dit seizoen. Met Erik Van Looy in de spotlights kon James geen betere start hebben en dat beseft hij zelf ook wel.

"Merci lieve vriend om ‘ja’ te zeggen op onze vraag een klein jaar geleden. Je was een perfecte eerste gast. Wat een leven … Vlaanderen ziet je graag", schreef James donderdagavond op Instagram. Wat volgde was een tsunami aan reacties van mensen die het helemaal met James eens waren.

"Wat een fantastisch programma toch he. ❤️ James je bent een topper en Erik van Looy jij ook. Bedankt voor een avondje geweldige tv", schrijft Silke bij de reacties. Luc is het met haar eens. "Weer veel te vlug gedaan., zo top, dansers en zangers met leuke hits in een andere tekst, hilarisch met de cowboy , Erik zo een bescheiden mooie mens in de gastrol , james klasse man 👍🤣 nu weten we weer waarom dit terecht een prijs kreeg beste tv.. tot volgende week 🤣👍📺👌👏👏👏👏❤️❤️", schrijft hij.


"Opnieuw zo emotioneel & een klein traantje weggepinkt van oe schoon dat U programma wel niet is 👏👏👏", schrijft iemand.
Ook Flo beleefde een avond om niet snel te vergeten. "Het was weer geweldig om naar te kijken. Super goed gedaan, Jmaes. Een super eerste aflevering om weer een fantastisch seizoen af te trappen", schreef zij.


Jolanda moest haar enthousiasme kwijt. "De meest bescheiden en sympathiekste tv persoonlijkheid van vlaanderen. Het was een mooie avond. ❤️", schreef zij. Maar had zij het nu over Erik of toch over James?


Heike omschrijft perfect het gevoel dat wij bij 'James De Musical' hebben. "Oh weer een heerlijk avondje feel-good tv! ❤️ Hoe jullie er toch telkens in slagen om zoiets neer te zetten 👏👏"

Sabrina had de eer om de opname bij te kunnen wonen, hoe cool is dat? "Wat een ervaring om het in de zaal te mogen meemaken en op tv heb ik er eens zoveel van genoten om het nogmaals terug te zien 📺❤️", besluit zij.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van James Cooke en Erik Van Looy