.
News Image

Iedereen Beroemd in premiere in Antwerpen

Bekend Vlaanderen gretig aanwezig op de feestelijke première


Elke musicaladept zal het beamen en ook de pers en genodigden ontkennen het niet... een voorstelling van Judas TheaterProducties heeft altijd iets magisch... de producent wijkt immers graag af van platgetreden paden om een pareltje af te leveren aan het publiek. Iedereen wil dan ook graag aanwezig zijn op de première. De aanwezige pers en genodigden, waaronder filmregisseur Dominique Deruddere waren alvast talrijk aanwezig. Deze keer is de parel gepolijst door regisseur Frank Van Laecke die van IEDEREEN BEROEMD een hartverwarmende feel good musical maakte. Hij nam Jelle Cleymans onder de arm voor de liedjes en liedteksten, dus het publiek kon alleen maar verrast worden met deze première van musicalcomponist Jelle Cleymans. Frank Van Laecke koos voor een ingenieus decor met twee draaischijven dat af en toe doet denken aan een muziekdoosje, een nostalgisch decaporgel of een swingende langspeelplaat. Joke Emmers, Sven De Ridder, Nele Goossens, Ianthe Tavernier, Peter Thyssen, Bert Verbeke, Steven Colombeen en het ensemble stonden alvast te popelen om het publiek te laten genieten van de voorstelling.



Sven De Ridder speelt de rol van Jean Vereecken die op aandoenlijk, wanhopige wijze zijn dochter Marva, gespeeld door Joke Emmers, naar de top wil helpen. Ianthe Tavernier speelt de popster Debbie die wordt ontvoerd door de radeloze vader van Marva en diens vriend. Nele Goossens vertolkt de rol van Chantal Vereecken, de moeder van Marva. Peter Thyssen wordt de louche manager van dienst en Bert Verbeke kreeg de rol van familievriend Willy Van Outreve toebedeeld door regisseur Frank Van Laecke. Er duiken nog enkele mooie namen op in deze musical met Steven Colombeen als MC en Lauren De Ruyck die samen met Lynn Vercauteren, Charlotte Suijs en Rosanne Pits het ensemble compleet zal maken.

De gelijknamige film van Dominique Deruddere werd genomineerd voor een Oscar en werd zo meteen een Vlaamse filmlegende.



Iedereen Beroemd loopt tot en met 17 maart in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Tickets via www.judas.be of 070 691 002 (max. 0,30 euro per minuut).