.
Ida de Nijs
zaterdag 25 juni 2022

Ida de Nijs zingt weer na ziekte

Ze staat er weer!

Ida de Nis stond in de startblokken om haar vierde album te presenteren en te promoten. De pandemie liep op zijn eind, net als 2021 en de vele plannen werden uit de ijskast gehaald. Ze moest alleen nog even naar de dokter...

Een nieuwe arts die een ander onderzoek wilde. En die vond waar Ida al die tijd al bang voor was geweest. Ze was ernstig ziek en moest dringend geopereerd worden. De voorbereidingen kostten veel tijd. Nog veel meer onderzoeken vooral. Uiteindelijk was de operatie gelukkig een succes. En kon ze aan het herstel beginnen. Nu, maanden later, gaat ze heel voorzichtig weer zingen. In haar Paerdenhuys voor kleine groepjes fans. Die waren haar niet vergeten.

De twee eerste geplande middagen zit “Het Paerdenhuys” meteen vol. En als haar lichaam en stem zo’n volledig middagprogramma met meer dan 20 liedjes aan kan, komen er meer. Gelukkig wel. Ida de Nijs zingt weer. Op 4 juli presenteert ze een nieuwe single op de MENT TV “Zing mee met je TV” dag in Diksmuide voor een duizendkoppig publiek tussen de 30 andere grote Vlaamse sterren.

Vrolijk en opgewekt als altijd, alsof er niets gebeurd is. Welkom terug, lieve Ida!

Bio van Ida De Nijs

Meer Over:

Ida De Nijs